Procesarea datelor cu caracter personal


 Date salvate de site-ul nostru: Site-ul nostru incearca sa fie minimalist si nu colecteaza absolut nimic despre dvs. Nu avem conturi pentru utilizatori, nu colectam date despre browserul dvs, nu vindem spatiu publicitar pe site, nu colectam IP-ul de pe care ne vizitati.  Pentru a functiona este nevoie ca browserul dvs sa stocheze anumiti identificatori de sesiune. Acestia sunt doar niste numere si va identifica temporar, pe durata conexiunii cu site-ul nostru.

 Date salvate de terti: Pentru a putea urmari folosirea site-ului si pentru a-l putea imbunatati, suntem integrati cu platforma Google Analytics.  Acest serviciu de la Google colecteaza in mod normal adresa IP, geo-locatia, si multi alti parametri de la vizitatorii site-ului nostru. Noi cerem explicit anonimizarea adresei IP, in modul recomandat de Google, iar ei se angajeaza sa nu identifice mai departe userul. Mai multe detalii tehnice aici >> Google Analytics - AnonimizeIP << Trebuie sa mentionam ca noi nu putem garanta nimic in numele companiei Google, si orice user rational trebuie sa considere ca cookie-urile de la Google sunt de tip marketing, care il pot identifica persistent in relatie cu mai multe site-uri afiliate platformei.

Date salvate in relatia offline: In relatia cu dvs., pentru a va putea contacta in urma unei rezervari va salvam temporar numele si numarul de telefon, pe suport fizic. La check-in suntem obligati de lege sa cerem fiecarei persoane sa completeze formularele de cazare care includ numele, adresa, seria actului de identitate, si sa verificam corectitudinea lor (trebuie prezentat actul respectiv, altfel ne va fi imposibil sa va cazam). Aceste date nu le stocam, nu le folosim si nu le oferim tertilor, ci le predam Politiei, in format fizic.

 Va asteptam si promitem ca ne vom stradui sa aveti cele mai bune conditii astfel incat sa savurati zilele de vacanta la maximum. Dorim sa reveniti la noi! Vacanta placuta!


Va invitam intr-o calatorie virtuala  spre destinatia vacantei dvs! 
 
Mai multe informatii? Contactati-ne telefonic!

Tel: 0723 413 374
Copyright 2019 SC Reflexosun SRL. All rights reserved.